Puchades Rodrigo“PUCHADES RODRIGO Serveis Immobiliaris és una empresa dedicada a la gestió immobiliària en totes les seves facetes: Gestió de Comunitats, Lloguers, Compra/Venda i Assessorament en tot l'àmbit immobiliari.

Des de la seva creació, hem intentat consolidar la nostra empresa sobre tres pilars fonamentals: Confiança, Proximitat i Dedicació. Aquests tres objectius no es guanyen simplement escrivint-los en el paper, sinó gràcies al nostre caràcter, la nostra experiència de més de 15 anys en el sector i, sobretot, amb la nostra il·lusió per satisfer als nostres clients.

Gaudim treballant per a vostè. La passió per la nostra professió ens duu a esforçar-nos contínuament per a aconseguir la màxima eficàcia en els nostres serveis.”


API   Francesc Puchades
API, Col·legiat nº 2.986

       
 
Pot confiar plenament en que les nostres gestions tenen un objectiu principal: vetllar en tot moment pels seus interessos.
 
Mantenim una proximitat i una comunicació fluïda amb els nostres clients i els mantenim informats en tot moment de l'evolució dels seus assumptes immobiliaris.
 
Una de les raons principals que les nostres gestions siguin eficaces no és més que la dedicació amb la qual treballen els nostres equips de professionals per a satisfer les seves necessitats.
 
Puchades Rodrigo
CATALÀ | CASTELLANO
Notes legals
Drets reservats ©
By BASIC Estudio